• درباره ما
  • تماس با ما
  • ارسال خبر
  • فید خوان
    • خانه
    • چند رسانه ای
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ و هنر
    • پیوندها
طراحی سایت و قالب وردپرسطراحی سایت و قالب وردپرسطراحی سایت و قالب وردپرس
نافذ آنلاین هرمز سلام نافذ آنلاین نافذ آنلاین
  • تاریخ انتشار خبر : یکشنبه 28 آوریل 2013-5:33 | کد خبر : 483
  • رئیس جمهور وارد تبریز شد/آغاز چهارمین سفر استانی به آذربایجان‌شرقی

    رئیس جمهور دقایقی پیش وارد فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز شد.

     

    خبرگزاری فارس: رئیس جمهور وارد تبریز شد/آغاز چهارمین سفر استانی به آذربایجان‌شرقی

     

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نافذ آنلاین بوموسی به نقل از فارس، محمود احمدی‌ن‍ژاد در یکصد و چهارمین سفر استانی هیئت دولت و چهارمین سفر استانی به استان آذربایجان‌شرقی وارد فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی این شهر شد.

    رئیس جمهور در بدو ورود مورد استقبال استاندار و جمعی از مقامات استان قرار گرفت.

    احمدی‌نژاد را در این سفر غلامحسین الهام معاون رییس جمهور و سخنگوی دولت، اسفندیار رحیم‌مشایی دبیر جنبش عدم تعهد و تنی چند از وزرا و مسئولین نهاد ریاست جمهوری همراهی می‌کنند.

    در این سفر علاوه بر دیدار مردمی رئیس جمهور، تعدادی از معاونان وی و وزرای کابینه با مردم شهرستان‌های این استان دیدار و از نزدیک شاهد روند فعالیت‌ها و پروژه‌های عمرانی و مسائل و مشکلات این مناطق قرار می‌گیرند.

    قرار است محمود احمدی‌نژاد از فرودگاه شهید مدنی تبریز به ورزشگاه تختی تبریز عزیمت کند و در این مکان و در جمع مردم به ایراد سخنرانی بپردازد.

    با آغاز دور چهارم از سفرهای استانی هیئت دولت به استان آذربایجان‌شرقی، ۱۹ نفر از اعضای دولت با سفر به شهرهای مختلف استان، ضمن بررسی روند پیشرفت مصوبات دوره‌های گذشته، مشکلات، کمبودها و راه‌های تسریع در روند اجرای مصوبات را در مناطق مختلف این استان پیگیری خواهند کرد.

    بر اساس این گزارش، علی‌اکبر صالحی وزیر امور خارجه، مرتضی بختیاری وزیر دادگستری، پورهاشمی رئیس مرکز توسعه روستایی و مناطق محروم، حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، طریقت‌منفرد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اسدالله عباسی سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به ترتیب در شهرستان‌های جلفا، اهر و کلیبر، میانه، هشترود، هریس، بستان‌آباد حضور یافته و در جریان مسائل و مشکلات این شهرستان‌ها قرار خواهند گرفت.

    همچنین سید شمس‌الدین حسینی وزیر امور اقتصاد و دارایی، عباسی رئیس سازمان انرژی اتمی، مهدی غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت، مصطفی محمد نجار وزیر کشور، لطف‌الله فروزنده دهکردی معاون امور مجلس رئیس جمهور و صادق خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی به ترتیب در شهرستان‌های شبستر، بناب، آذرشهر، تبریز، مراغه و خداآفرین حضور یافته و ضمن در جریان قرار گرفتن مسائل و مشکلات این شهرستان‌ها در جلسات شورای اداری این شهرها حضور خواهند یافت.

    بر این اساس، حمیدرضا حاجی‌بابایی وزیر آموزش و پرورش در شهرستان اسکو، محمدشریف ملک‌زاده رئیس سازمان میراث فرهنگی در شهرستان عجب‌شیر، مجید نامجو وزیر نیرو در شهرستان چاراویماق، نامی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شهرستان مرند، محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان در شهرستان سراب، نسرین سلطانخواه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در شهرستان ملکان و فاطمه بداغی معاون حقوقی رئیس جمهور در شهرستان ورزقان حضور خواهند یافت.

    افتتاح پروژه‌ها و طرح‌های عمرانی استان آذربایجان‌شرقی از دیگر برنامه‌های سفر اعضای هیئت دولت به شهرستان‌های این استان است، ضمن اینکه هیئت وزیران با سفر به شهرهای مختلف این استان در جلسات شورای اداری شهرستان‌های این استان نیز حضور خواهند یافت.

    گزارش فارس حاکی است، محمود احمدی‌نژاد به همراه هیئت دولت در قالب سفرهای استانی در تیرماه ۸۵، آذر ماه ۸۷ و آبان ماه ۸۸ به استان آذربایجان شرقی سفر کرده است و ۶۶۳  مصوبه داشته است.

    انتهای پیام/

    image_pdfimage_print


  • برجسب :
  • ايميل: news@.ir شماره پيامک:000 اشتراک گذاري مطلب اشتراک گذاري مطلب اشتراک گذاري مطلب اشتراک گذاري مطلب اشتراک گذاري مطلب اشتراک گذاري مطلب
    نظرات کاربران در "رئیس جمهور وارد تبریز شد/آغاز چهارمین سفر استانی به آذربایجان‌شرقی"

    نظرات

    برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک نمایید.

    معادله ی امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    آخرین اخبار
    • جشن شب یلدا در مهد کودک شادزی ابوموسی+تصاویر
    • عزاداری سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص) و امام حسن مجتبی(ع) در ابوموسی+تصاویر
    • برگزاری تظاهرات روز ۱۳ آبان در ابوموسی
    • صبحگاه مشترک به مناسبت هفته بسیج دانش آموزی + تصویر
    • اردوی جهادی بسیجیان ابوموسی در مدرسه ریحانه+ تصاویر
    • مراسم بزرگداشت شهیدان رجایی و باهنر با حضور فرماندار ابوموسی
    • برگزاری جشن عید ولایت در ابوموسی+ تصاویر
    • همزمان با هفته دولت؛ ۴پروژه عمرانی در جزیره ابوموسی افتتاح شد
    • آئین تجلیل از کارمندان نمونه ابوموسی
    • برگزاری محفل انس با قرآن در ابوموسی
    • فرماندار ابوموسی: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وظیفه ی مسئولین است
    • مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان: سازمان بنادر زیرساخت های بندرگاه ابوموسی را توسعه می دهد
    • جشن میلاد حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف در ابوموسی
    • فرماندار ابوموسی: کارخانه تن ماهی و تعاونی صیادان جزیره ابوموسی فعال می شوند
    • فرماندار ابوموسی: خدمات پزشکان با مادیات قابل جبران نیست
    • فرماندار ابوموسی: با اتکا به سرمایه انسانی برای توسعه ابوموسی گام بر می داریم
    • فرماندار ابوموسی: شهرستان ابوموسی با ۴ پروژه عمرانی به استقبال هفته دولت می رود
    • نماز عید سعید قربان در مسجد جامع ابوموسی اقامه شد
    • طنین دعای پرفیض عرفه در ابوموسی
    • بازدید سرزده فرماندار جدید ابوموسی از بیمارستان پارس
    • فرماندار ابوموسی: خدمت به مردم در رأس امور می باشد
    • دیدار شهردار و اعضای شورای شهر ابوموسی با فرماندار جدید شهرستان
    • معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان: ابوموسی هویت و پیشانی جمهوری اسلامی ایران در خلیج فارس است
    • پیام فرماندار ابوموسی به مناسبت ولادت با سعادت حضرت امام رضا(ع)
    • طنین عطر و بوی دل انگیز حرم رضوی در شهرستان ابوموسی
    • مراسم گرامیداشت شب شهادت امام صادق(ع) در ابوموسی
    • راهپیمایی روز جهانی قدس در جزیره ابوموسی برگزار شد
    • مراسم سومین شب قدر در جزیره ابوموسی برگزار شد
    • برگزاری مراسم احیا دومین شب قدر در جزیره ابوموسی+تصاویر
    • مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام (ره) در ابوموسی برگزار شد
      • خانه
      • چند رسانه ای
      • اقتصادی
      • سیاسی
      • فرهنگ و هنر
      • پیوندها
    نقل و نشر مطالب و اخبار با ذکر نام آزاد می باشد .