• درباره ما
  • تماس با ما
  • ارسال خبر
  • فید خوان
    • خانه
    • چند رسانه ای
    • اقتصادی
    • سیاسی
    • فرهنگ و هنر
    • پیوندها
طراحی سایت و قالب وردپرسطراحی سایت و قالب وردپرسطراحی سایت و قالب وردپرس
نافذ آنلاین هرمز سلام نافذ آنلاین نافذ آنلاین
  • تاریخ انتشار خبر : جمعه 3 مه 2013-6:36 | کد خبر : 524
  • طرح تعزیراتی اجاره مسکن امسال هم اجرا می شود/افزایش قدرت چانه زنی مستاجران

    معاون امور مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه طرح برخورد تعزیراتی اجاره مسکن امسال نیز اجرا می شود گفت:اجرای این طرح در سال گذشته به نفع مردم بود، بنابراین برای تعیین میزان مجاز بودن اجاره بها باید جلسه چهار نهاد مسئول برگزار شود.

     

    خبرگزاری فارس: طرح تعزیراتی اجاره مسکن امسال هم اجرا می شود/افزایش قدرت چانه زنی مستاجران

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نافذ آنلاین بوموسی  به نقل از فارس، ابوالفضل صومعلو در بخش نخست گفت و گوی خود با خبرنگار اقتصادی گفته بود:مردم برای خرید مسکن عجله نکنند، چرا که امسال اوج عرضه مسکن است و فرضیه شوک قیمت مسکن در سال ۹۲ متصور نیست.

    وی تاکید کرده بود که قیمت مسکن نسبت به سایر کالاها کمتر گران شده است و هرچقدر هم که مردم برای خرید مسکن عطش داشته باشند، با توجه به وفور عرضه و تولید مسکن، بازار مسکن قابل کنترل است.

    معاون امور مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در بخش دوم گفت و گو نیز تاکید دارد که برخلاف یک عده بنده معتقد هستم که وقتی قیمت ها اعلام می‌شود دارای مزیت‌های زیادی است و حداقل درصدی از خانوارها این قیمت‌ها را رعایت می‌کنند.

    وی ادامه داد:مزیت طرح برخورد تعزیرات اجاره بها این است که قدت چانه‌زنی را به مستأجران می‌دهد و تفاوت قیمت های اعلام شده را با قیمت های اجرا شده در بازار تا ۵ درصد می رساند.

    وی گفت:اگر در بررسی اجاره بها به میانگین نزدیک ۲۰ درصد رسیدیم احتمالا در عدد سال گذشته یک تجدید نظرهایی خواهد شد.

     

    بخش دوم گفت و گوی خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با ابوالفضل صومعلو معاون امور مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی را با هم می خوانیم:

     

    *طرح تعزیرات اجاره بها امسال اجرا می شود

     

    فارس: برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی برای اجاره بهای مسکن قبل از آغاز فصل تابستان چیست؟آیا طرح برخورد تعزیرات اجاره بها امسال نیز اجرا می‌شود همانطور که می دانید سال گذشته نرخ ۱۴ تا ۱۵ درصد برای افزایش مجاز اجاره بها تعیین شده بود.

    صومعلو: باید حتما اعلام شود و برخلاف یک عده بنده معتقد هستم که وقتی قیمت اعلام می‌شود دارای مزیت‌های زیادی است و حداقل درصدی از خانوارها این قیمت‌ها را رعایت می‌کنند.

    در سال گذشته نرخ تعزیرات اجاره مسکن ۱۴ تا ۱۵ درصد اعلام شد شاید میانگین آن در بازار ۵ درصد بالاتر بوده باشد. آماری که رئیس اتحادیه املاک داده بود متوجه شدیم که میانگین اجاره بها ۲۰ تا ۲۱ درصد رشد داشت. به عنوان مثال افرادی بودند که چون همدیگر را می‌شناختند اعلام می‌کردند که زیر قیمت بازار، مسکن خود را اجاره بدهند. ما تمام پارامترها را در نظر می‌گیریم تفاوت عدد ما با میانگین عددی که رئیس اتحادیه املاک داده بود ۵ درصد تا ۶ درصد بود حتی برای ۵ درصد به صورت خاص به بنده اعتراض کردند که شما باید نرخ اجاره بها را ۱۰ درصد اعلام می‌کردید.معمولا وقتی آماری از سوی بانک مرکزی اعلام می‌شود بیدا یک یا دو درصد پایین‌تر از نرخ بانک مرکزی اعلام کنید چرا که برخی از افراد بحث اجاره‌بها را رعایت می‌کنند و افزایش را اعلام نمی‌کنند.

    *اعطای قدرت چانه‌زنی به مستأجران

     

    فارس:جمع بندی شما از اجرای طرح در سال گذشته چه بود؟

    صومعلو:مزیت اجرای طرح برخورد تعزیرات اجاره بها این بود که قدرت چانه‌زنی را به مستأجران می‌دهد. وقتی دولت نرخ اجاره بها را ۱۵ درصد اعلام می‌کند برخی صاحبخانه‌ها و مالکان که رقم بالایی را در نظر می‌گرفتند در نهایت ۱۸ تا ۲۰ درصد اجاره بها را اعلام و در نظر می‌گیرند.

    *آیا نرخ اجاره بهای سال گذشته در سال جاری افزایش می‌یابد؟

     

    فارس: آیا این عدد ۱۴ تا ۱۵ درصد نرخ اجاره بهای سال گذشته در سال جاری افزایش می‌یابد.

    صومعلو: در سال جاری با بررسی سامانه و مبایعه نامه های سال گذشته متوجه خواهیم شد که میانگین اجاره بهای ثبت شده در سال گذشته چه میزان است اگر به میانگین نزدیک ۲۰ درصد رسیدیم احتمالا در عدد سال گذشته یک تجدید نظرهایی خواهد شد.

    *برای تعیین نرخ اجاره بها جلسه چهارگانه برگزار می کنیم

     

    فارس: برای تعیین نرخ اجاره بها آیا امسال هم همانند سال گذشته با روسای اتحادیه املاک و تعزیرات جلسه خواهید گذاشت.

    صومعلو: مجددا با رئیس سازمان تعزیرات ، سازمان حمایت از مصرف کننده و اتحادیه املاک برای تعیین نرخ اجاره بها جلسه خواهیم داشت.

     

    فارس:آیا مطمئن هستید که این طرح از استقبال عمومی برخوردار بوده؟

    صومعلو: معمولا مستاجران به این طرح اعتراضی نداشته‌اند.

    *طرح برخورد تعزیرات اجاره بهای مسکن قطعا باید اجرا شود

     

    فارس: اجرای این طرح تعزیرات اجاره بها در سال جاری قطعی است؟

    صومعلو: قطعا باید اجرا شود چون که برخلاف نظر برخی از کارشناسان اقتصادی که می‌گویند طرح تعزیرات اجاره بها چندان مفید نبوده این گونه نیست. دولت موظف است در برخی از موارد برای حمایت از مصرف‌کننده‌ها موضعگیری ‌کند. زمانی که بازار، بازار ۱۰۰ درصد آرامی است اگر وضعیت بازار آرامش باشد دولت نباید دخالت کند و عرضه و تقاضا باید آنرا تعیین کند. اما وقتی که مشکلات سیاسی ناشی از تحریم و یا سایر عوامل را داشته باشیم و سایر مشکلات وجود داشته باشد این جا نیاز است که دولت باید برای حمایت از مردم وارد شود.

    جمع‌بندی ما این است که این طرح در سال گذشته نیز به نفع مردم بوده است.

    *یک میلیون و ۷۱ هزار و ۵۷۲ واحد مسکونی در سال ۹۲ در برنامه افتتاح

     

    فارس:آخرین وضعیت مسکن مهر را تشریح کنید و بگویید که از زمان آغاز پروژه مسکن مهر چه میزان مسکن مهر به بهره‌برداری رسیده است؟

    صومعلو: در سال ۹۱ از موفقیت‌هایی که در مسکن مهر به دست آمده این بوده است که از دو میلیون و ۱۵۷ هزار و ۵۱۷ واحد مسکونی که در شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر، زیر ۲۵ هزار نفر، شهرهای جدید و بافت فرسوده احداث شده یک میلیون و ۸۵ هزار و ۹۴۵ واحد مسکونی به مرحله بهره‌برداری و آماده افتتاح رسیده است که معادل ۵۱ درصد برنامه می‌شود.

    یعنی اگر به تفکیک بخواهیم آنها را بررسی کنیم، باید بگویم که ۸۷ هزار و ۵۵۵ واحد مسکونی قبل از سال ۹۰ ، ۲۷۷ هزار و ۱۱۳ واحد مسکونی در سال۹۰ و ۳۴۳ هزار و ۶۵۷ واحد مسکونی در سال ۹۱ افتتاح شده است. ۳۷۷ هزار و ۶۲۰ واحد مسکونی آماده افتتاح است که جمع آنها یک میلیون و ۸۵ هزار و ۹۴۵ واحد مسکونی می‌شود که حاکی از محقق شدن معادل ۵۱ درصد برنامه مسکن مهر است.

    یک میلیون و ۷۱ هزار و ۵۷۲ واحد مسکونی هم در سال ۹۲ در برنامه افتتاح است.

    image_pdfimage_print


  • برجسب :
  • ايميل: news@.ir شماره پيامک:000 اشتراک گذاري مطلب اشتراک گذاري مطلب اشتراک گذاري مطلب اشتراک گذاري مطلب اشتراک گذاري مطلب اشتراک گذاري مطلب
    نظرات کاربران در "طرح تعزیراتی اجاره مسکن امسال هم اجرا می شود/افزایش قدرت چانه زنی مستاجران"

    نظرات

    برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک نمایید.

    معادله ی امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    آخرین اخبار
    • جشن شب یلدا در مهد کودک شادزی ابوموسی+تصاویر
    • عزاداری سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص) و امام حسن مجتبی(ع) در ابوموسی+تصاویر
    • برگزاری تظاهرات روز ۱۳ آبان در ابوموسی
    • صبحگاه مشترک به مناسبت هفته بسیج دانش آموزی + تصویر
    • اردوی جهادی بسیجیان ابوموسی در مدرسه ریحانه+ تصاویر
    • مراسم بزرگداشت شهیدان رجایی و باهنر با حضور فرماندار ابوموسی
    • برگزاری جشن عید ولایت در ابوموسی+ تصاویر
    • همزمان با هفته دولت؛ ۴پروژه عمرانی در جزیره ابوموسی افتتاح شد
    • آئین تجلیل از کارمندان نمونه ابوموسی
    • برگزاری محفل انس با قرآن در ابوموسی
    • فرماندار ابوموسی: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وظیفه ی مسئولین است
    • مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان: سازمان بنادر زیرساخت های بندرگاه ابوموسی را توسعه می دهد
    • جشن میلاد حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف در ابوموسی
    • فرماندار ابوموسی: کارخانه تن ماهی و تعاونی صیادان جزیره ابوموسی فعال می شوند
    • فرماندار ابوموسی: خدمات پزشکان با مادیات قابل جبران نیست
    • فرماندار ابوموسی: با اتکا به سرمایه انسانی برای توسعه ابوموسی گام بر می داریم
    • فرماندار ابوموسی: شهرستان ابوموسی با ۴ پروژه عمرانی به استقبال هفته دولت می رود
    • نماز عید سعید قربان در مسجد جامع ابوموسی اقامه شد
    • طنین دعای پرفیض عرفه در ابوموسی
    • بازدید سرزده فرماندار جدید ابوموسی از بیمارستان پارس
    • فرماندار ابوموسی: خدمت به مردم در رأس امور می باشد
    • دیدار شهردار و اعضای شورای شهر ابوموسی با فرماندار جدید شهرستان
    • معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان: ابوموسی هویت و پیشانی جمهوری اسلامی ایران در خلیج فارس است
    • پیام فرماندار ابوموسی به مناسبت ولادت با سعادت حضرت امام رضا(ع)
    • طنین عطر و بوی دل انگیز حرم رضوی در شهرستان ابوموسی
    • مراسم گرامیداشت شب شهادت امام صادق(ع) در ابوموسی
    • راهپیمایی روز جهانی قدس در جزیره ابوموسی برگزار شد
    • مراسم سومین شب قدر در جزیره ابوموسی برگزار شد
    • برگزاری مراسم احیا دومین شب قدر در جزیره ابوموسی+تصاویر
    • مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام (ره) در ابوموسی برگزار شد
      • خانه
      • چند رسانه ای
      • اقتصادی
      • سیاسی
      • فرهنگ و هنر
      • پیوندها
    نقل و نشر مطالب و اخبار با ذکر نام آزاد می باشد .